Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Ena Grup Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Sticla termopan
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Societatea comerciala ENA GRUP SRL s-a  infiintat in anul  2006 si  are ca obiect principal de activitate prelucrarea si fasonarea sticlei plate, in special producerea  de geam  termopan si debitarea la dimensiune a sticlei si obiect secundar transport material de constructii pentru terti.              

Societatea  noastra isi impune pozitia pe piata prin produse de inalta calitate,promtitudine in productie,fidelizarea clientilor.
  
Piata “tinta” este directionata catre producatorii de ferestre din tamplarie din PVC,tamplarie de aluminiu,lemn stratificat,o alta piata mai putin abordata momentan este cea producatorilor de mobila si a societatiilor de amenajari interioare.
  
Ena Grup SRL a resusit sa obtina certificatele ISO 9001;ISO 14001;ISO 18001 in anul 2007 si in anul 2008 autorizarea pentru marca CE.
Materia prima folosita la productia de sticla termopan este de provenienta din uniunea europeana.

Caracteristicile produsului
Cel mai important produs al societatii noastre este sticla termopan cu aproximativ 90% din productie,acesta este compus din:
*2 foi de sticla de diferite grosimi care pot fi:
• sticla transparenta
• sticla Low-E(low emissivity)
• sticla colorata in masa
• sticla reflectorizanta
• sticla ornamentala
• oglinda
• sticla antiefractie,antiglont
* bagheta distantier-aceasta se introduce intre geamurile mentionate mai sus avand in interiorul ei o substanta absorbanta(silicagel)care are rolul de a absorbii umiditatea din interiorul sticlei obtinind un aer rarefiat
* butil-acesta se foloseste la prima sigilatura a sticlei termopan,mai exact se lipeste bagheta distantier de foile de sticla,acest material aplicandu-se la cald(145o) cu ajutorul extruderului de butil
* hotmelt-acest material se foloseste la sigilatura finala a sticlei termopan,astfel asigurandu-se etansarea perfecta a sticlei termopan,materialul se aplica la cald(1850) cu ajutorul unui dispozitiv special.

Pretul produsului mai sus mentionat este compatibil pe piata,calitatea produselor fiind foarte importanta pentru societatea.
Oferim transport la sediu clientului cu ajutorul unei autoutilitare specializata pentru transportul sticlei.

Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati.
Din Gura in Gura